Vaskeri

Dansk Renseri Forening er din portal til at finde et kvalitetsbevidst vaskeri

Leder du efter et vaskeri, der kan tage hånd om alle dine tekstiler, dyner, puder og andet vasketøj?

Hos Dansk Renseri Forening finder du alle de kvalitetsbevidste vaskerier og renserier, vi har i Danmark.

Vi har vaskerier over hele landet. Så uanset om du bor i København eller Nordjylland, så kan du finde et vaskeri, der ligger i nærheden af dig.

Vores hjemmeside fungerer som en portal, hvor du nemt kan finde et vaskeri, der ligger i dit nærområde, der kan hjælpe med dit vaske- og rensetøj.

Klik på knappen og indtast din adresse, så får du en liste over de vaskerier, der findes i det område, hvor du bor.

Find et vaskeri i nærheden af dig

Hvorfor er det en god ide at bruge et vaskeri?

Dansk Renseri går enormt meget op i, at det er nemmere, bedre og billigere at vedligeholde sine tekstiler og tøj frem for at købe nyt.

Derfor anbefaler vi, at du via vores portal finder et vaskeri, der kan hjælpe dig med at klare dit vasketøj.

De kan nemt og hurtigt klare både vask og rens af dine tekstiler, så du kan drage nytte af dem mange år frem. Uden du selv skal bruge knofedt for at komme pletter til livs. Eller bruge kræfter på at hænge til tørre efter turen i vaskemaskinen.

Forlæng levetiden af dit tøj

Slip bekymringerne om at skulle finde et par bukser, der er lige så gode som dem, du har nu. Når vi vasker og renser dine bukser eller andet tøj for dig, så er du forsikret om, at vi passer på materialet. Og vi ved, hvordan vi skal behandle det enkelte stykke tekstil.

Vores vaskerier er alle medlem af vores forening.

Det betyder, at de alle er en del af en god garantiordning, der sikrer dig tryghed som kunde, hvis der mod forventning skulle ske skade på noget af det, du har indleveret.

Men det er dog yderst sjældent, det sker.

Det betyder også, at alle vores medlemmer løbende bliver tilbudt efteruddannelse i form af forskellige kurser og reelle uddannelser. På den måde er alle medarbejdere konstant opdateret på de nyeste metoder. Ikke mindst kender de dermed altid til de mest givtige arbejdsgange inden for vask og rens.

Find et vaskeri i nærheden af dig - dansk renseri forening er din portal til det bedste vaskeri

Vask af tøj for private & erhverv

Vaskerierne i vores portal kan hjælpe både dig som privat kunde, når du skal have klaret den store bunke vasketøj. Eller hvis du har brug for hjælp mod pletterne.

Men vi står også til rådighed, hvis du leder efter en kompetent samarbejdspartner til erhvervsrens. Det kan være af blandt andet arbejdstøj, håndklæder og sengelinned. Det kan du finde mere information om under det enkelte renseri.

Uanset branchen kan vi finde et vaskeri, der kan hjælpe dig med at få ordnet dine vaskeopgaver.

Leder du efter et vaskeri?

Hvis du ikke ved, hvorhenne du finder dit nærmeste vaskeri. Så kan du igen ånde lettet op.

Herinde finder du nemlig direkte links til en liste over alle vaskerier i de enkelte områder i Danmark.

Klik dig derfor via knapperne nedenfor ind under det sted, hvor du bor, og så kan du fra listen finde det sted, der er tættest på dig.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores forening, og hvilke fordele det giver dig at vælge et vaskeri via vores portal.