Hvem er Dansk Renseriforening?

Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier fra hele landet, som gør en dyd ud af at være upåklagelige renserier og vaskerier. Vi har en løbende uddannelse af alt tilknyttet personale, som sikrer en optimal, miljøbevidst rensning. Dansk Renseriforening er en sammenslutning af anerkendte renserier, som er lokaliseret i hele Danmark.

Vi sørger for, at dit tøj renses og presses, så der ser helt perfekt ud, når du skal have det på. Vi har flere rensningsformer – også én der passer dine behov. Du tænker måske, at det er besværligt at få renset sit tøj. Men det er det slet ikke. Vi gør det enkelt for dig og minder dig om, at det er langt billigere at vedligeholde end at købe nyt.

De fleste medlemmer har, via en eksklusiv aftale med et forsikringsselskab, en ansvarsforsikring, som dækker, hvis renseriet mod forventning skulle forårsage en skade. Dette bliver sjældent aktuelt, men det er en god sikkerhed for vores kunder at vide, at en eventuel skade vil blive dækket.

Hos renserierne og vaskerierne, der er medlem af Dansk Renseriforening kan du få en række praktiske info-foldere, som giver dig svar på en lang række spørgsmål om vedligeholdelse af tøj og tekstiler. Derudover står medlemmerne selvfølgelig også klar i vaskerierne og er til rådighed, hvis du skulle have nogen spørgsmål eller bekymringer.

Dansk Renseriforening - renserier og vaskerier nær dig

Hovedbestyrelse